BİTLİS / AHLAT - Soğanlı İlkokulu

Soğanlı İlkokulu

Ahlat Adilcevaz Yolu 13.km Soğanlı Köyü Ahlat / BİTLİS
Vizyon
Atatürk İlkelerine bağlı, çağdaş, ülkesine faydalı nesiller yetiştirmek için gerekli olan ortamı hazırlamak ve öğrencilere sunmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, özgür ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkararak, bilimsel ve akılcı düşünebilen, olayları sorgulayan, sorunlara çözüm üretebilen kara verme yetkisine sahip, bilgi üreten, doğaya saygılı, bilinçli ve öz güveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2001-20 Başarı Belgesi- 2002-27 Başarı Belgesi- 2007-547 Başarı Belgesi- 2019-61 Başarı Belgesi- 2019-200 Başarı Belgesi
Başlama : 08:30 Bitiş : 14:20
Sobalı-Yakıt Türü:Odun,Kömür
Toplu taşıma ile ulaşım yoktur
Servis Bilgisi
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır. Öğretmenimiz kendi imkanı ile gidip gelmektedir.
İl Merkezine Uzaklık : 85 km İlçe Merkezine Uzaklık : 13 km
Mangala Turnuvası
Proje Çalışmaları
Doğal Beslen, Sağlıklı Yaşa (eTwinning Projesi), Yaşayan Sınıf (eTwinning Projesi), Eğitimde Çocuk Oyunları/ Children Games In Education (eTwinning Projesi), Alternatif Sanat - Alternative Art (eTwinning Projesi)